In 2022 is Open Thuis veranderd in Samenpunt

In 2022 is Open Thuis veranderd in Samenpunt

Aan het woord is Ine Noben, directiemedewerker bij Samenpunt vzw.

We hebben iets te vieren.  Samenpunt bestaat 6 maanden.  Sinds onze merklancering ziet Open Thuis er helemaal anders uit.  We kozen ruim een jaar geleden voor een volledige rebranding. Want ons aanbod verbreedde door de jaren heen. Logisch ook, want zelfstandig wonen is meer dan begeleid wonen alleen. Het vraagt coaching en begeleiding op tal van vlakken. Van een zinvolle dagbesteding en gezinsbegeleiding tot het vinden van een gepaste job.  Het resultaat is een nieuwe identiteit die helemaal past bij het uitgebreide aanbod dat we vandaag in huis hebben.

Zes pijlers
Onze werking blijft onveranderd, we steken ze alleen in een duidelijker en frisser jasje. zo goten we ons aanbod in zes overzichtelijke pijlers: Oriënteren, Wonen, Opvoeden, Samenwerken, Verbinden en Werken.

Deze 6 pijlers vormen samen het fundament van onze organisatie.  Het doel is om mensen op weg te zetten naar het leven dat ze verdienen. En dat zo “gewoon” mogelijk.
En dat doen we samen, want samen staan we sterker. Daarom ook de keuze voor onze samenwerking met het Werkburo.

De pijler "Werken"
Samenpunt - Samen maken we een punt van zelfstandigheid.

Voor wie onze merklancering heeft gemist!? Neem zeker eens een kijkje op onze website www.samenpunt.be. En vergeet ons niet te volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Ine Noben, directiemedewerker bij Samenpunt vzw

Lees het document