Aan de slag (uitverkocht)

<

Aan de slag (uitverkocht)

Niet beschikbaar! Nieuwe versie vanaf april 2022
Minimale besteleenheid: per stuk
€ 15 per stuk
Bestel

Aan de slag

Is hét werkboek voor jobcoaches die werken volgens de methodiek Supported Employment. Het werd geschreven vanuit de dagdagelijkse praktijk van jobcoaches die het bij Werkburo werkzaam zijn. Begeleid Werken kadert binnen Arbeidszorg, waarbij het recht op arbeid voor iedereen bereikbaar moet zijn, liefst inclusief.

Ondanks het feit dat de methodiek Supported Employment vooral ontworpen is om personen met een arbeidshandicap toe te leiden naar bezoldigde reguliere tewerkstelling kreeg deze methodiek vooral uitvoering in de wereld van personen die niet of nog niet geacht worden betaalde tewerkstelling aan te kunnen.

De sleutel tot succes om personen aan de slag te krijgen en te houden in de arbeidswereld is duurzame professionele begeleiding, onbeperkt in tijd. Alle aspecten die bijdragen tot het succes van Begeleid Werken, staan leesbaar beschreven in Aan de Slag!

Bij het boek hoort ook een CD-rom met 'Sporen naar Werk'. Deze CD-rom werd speciaal ontworpen om nieuwe cliënten die slechts een vaag idee hebben over het werk dat zij graag willen doen, te helpen bij hun zoektocht naar dé job van hun leven.